Ντοκουμέντα στη Βουλή

Ο Κρίτων Αρσένης συνδέει άμεσα την τροπολογία Ζακύνθου με την αγοραπωλησία 4 χωριών και περιουσιών 200 οικογενειών στην ορεινή Ζάκυνθο με ένα ψεύτικο συμβόλαιο - 20/12/21

Ο ειδήμων στην υπόθεση της Ζακύνθου αποδομεί πλήρως την τροπολογία Ζακύνθου του Κικίλια, συνδέοντας την άμεσα με τη σκανδαλώδη αγοραπωλησία του 14. Ο βουλευτής που έκανε τον Άδωνη και τον Θεοχάρη με χτυπήματα επίκαιρων ερωτήσεων να παραμιλάνε για βελανίδια στο πρόσφατο παρελθόν, τώρα μας εξηγεί όλο το χρονικό της Απάτης από το 14 έως και σήμερα. Ο Κρίτων Αρσένης τονίζει: “Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών ζητάει από τον εισαγγελέα – ο οποίος περιμένουμε ακόμα να δούμε τις αντιδράσεις του, πολύ καιρό μετά – να κινήσει κακουργηματικές διαδικασίες για όσους είχαν εμπλακεί στην αγοραπωλησία είτε είναι ιδιώτες είτε λειτουργοί του δημοσίου”

Εκρηκτικός Πολάκης στη Βουλή για το Σκάνδαλο Ζακύνθου - 20/12/21

Εκρηκτικός Πολάκης στη Βουλή για το Σκάνδαλο Ζακύνθου: “Μην κουνάς το κεφάλι σου κ. Ακτύπη , ΕΣΥ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥΣ”

"Ένα νομοσχέδιο για να καλυφθεί ένα Σκάνδαλο" ξεκινά την ομιλία της στη Βουλή η κ. Τζάκρη σχετικά με το Σκανδαλο Ζακύνθου - 20/12/21

“Ένα νομοσχέδιο για να καλυφθεί ένα Σκάνδαλο” ξεκινά την ομιλία της στη Βουλή η κ. Τζάκρη. “Υπάρχει ένα ομόφωνο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών το οποίο στην ουσία εντοπίζει κακουργηματικές πράξεις σε όλους τους εμπλεκόμενους κι όμως ο εισαγγελέας δεν προχωράει αρκετό καιρό μετά σε καμία δίωξη. Αλήθεια, αυτό δεν χρήζει κάποιας απάντησης;” τελειώνει την ομιλία της η κ. Τζάκρη.

Η αποκαλυπτική ομιλία της Νοτοπούλου στη Βουλή για το Σκάνδαλο Ζακύνθου - 20/12/21

Η αποκαλυπτική ομιλία της Νοτοπούλου στη Βουλή για το Σκάνδαλο Ζακύνθου: “Νύχτα τροπολογία” , “Από το Χάρο, στη Ναυάγιο ΑΕ, στην επιτροπή του κ. Κικίλια” , “Εμπόδιο στα σχέδια σας θα είναι ο Αγώνας του ζακυνθινού λαού”

Επίκαιρη Ερώτηση περί του Σκανδάλου Ζακύνθου από τον βουλευτή Αρσένη Κρίτων

Στις 10 Ιουλίου 2021, ο κ. Αρσένης καταθέτει ερώτηση προς τον Υπουργό Τουρισμού, στην οποία συνδέεται η πρωτοβουλία του Θεοχάρη για σύσταση της «ΝΑΥΑΓΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΕ» με τη σκανδαλώδη αγοραπωλησία στα Ορεινά της Ζακύνθου κατά το 2014.

Αναφορά περί του Σκανδάλου Ζακύνθου από τον βουλευτή Κεγκέρογλου

Στις 6 Ιουλίου 2021, ο κ. Κεγκέρογλου καταθέτει αναφορά προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη την επιστολή κατοίκων των Ορεινών Κοινοτήτων της Ζακύνθου σχετικά με την έκταση των 14.500 στρεμμάτων, όπου συμπεριλαμβάνεται και ο κόλπος του Ναυαγίου, στην οποία καταγέλλουν μεθοδεύσεις και παράνομες ενέργειες ακόμη και από κρατικούς φορείς.

Πρώτη Αναφορά περί του Σκανδάλου Ζακύνθου από τον βουλευτή και πρόεδρο του κόμματος Ελληνική Λύση Βελόπουλο

Στις 6 Μαίου 2021, ο κ. Βελόπουλος καταθέτει αναφορά προς 4 Υπουργεία σχετικά με καταγγελίες πολιτών για παράνομους χειρισμούς γύρω από το καθεστώς επικείμενης εκμετάλλευσης της περί το «Ναυάγιο Ζακύνθου» περιοχής από επί τούτου συσταθείσα ανώνυμη εταιρεία. Ο κ. Βελόπουλος ζητά από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, από τον Υπουργό Εσωτερικών, από τον Υπουργό Τουρισμού και από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων να τοποθετηθούν και να αποφανθούν σχετικά.

Δεύτερη Αναφορά περί του Σκανδάλου Ζακύνθου από τον βουλευτή και πρόεδρο του κόμματος Ελληνική Λύση Βελόπουλο

Στις 18 Ιουνίου 2021, ο κ. Βελόπουλος καταθέτει αναφορά προς 3 Υπουργεία σχετικά με το αίτημα κατοίκων της Ορεινής Ζακύνθου για παρέμβαση της Πολιτείας προς διερεύνηση των ύποπτων συνθηκών υπό τις οποίες περιέρχεται η περί το «ναυάγιο της Ζακύνθου» περιοχή στον έλεγχο εταιρείας «of shore» προς τουριστική αξιοποίηση. Ο κ. Βελόπουλος ζητά από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και από τον Υπουργό Εσωτερικών να τοποθετηθούν και να αποφανθούν σχετικά.

Τρίτη Αναφορά περί του Σκανδάλου Ζακύνθου από τον βουλευτή και πρόεδρο του κόμματος Ελληνική Λύση Βελόπουλο

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2021, ο κ. Βελόπουλος καταθέτει αναφορά προς 4 Υπουργεία σχετικά με τις επισημάνσεις του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου για τον χειρισμό εθνικών θεμάτων και αίτημά τους να προταχθούν, όσον αφορά στην υπόθεση του Ναυαγίου της Ζακύνθου και όχι μόνο, αποφάσεις και λύσεις που θα προωθούν τα εθνικά συμφέροντα και όχι τα αντίστοιχα επιτηδείων καιροσκόπων. Ο κ. Βελόπουλος ζητά από τον Υπουργό Εξωτερικών, από τον Υπουργό Οικονομικών, από τον Υπουργό Τουρισμού και από τον Υπουργό Εσωτερικών να τοποθετηθούν και να αποφανθούν σχετικά.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial